Belgische runderstoof met stamppot andijvie
Rundvlees gestoofd in bouillon en trappistenbier met pastinaak, wortel, ui, kruidnagel, laurier, jeneverbessen en Chinese five-spices. Heerlijke zoet-hartige smaak. Erbij een stamppot van andijvie.
Boeuf Bourguignon met knolselderijpuree en witlofsalade
Klassieker uit de Franse keuken. Rundvlees gestoofd in rode wijn en bouillon met verse zilveruitjes, spekjes en champignons. Erbij knolselderijpuree en een frisse witlofsalade.
Boeuf Bourguignon met krieltjes en crudité
Klassieker uit de Franse keuken. Rundvlees gestoofd in rode wijn en bouillon met verse zilveruitjes, spekjes en champignons. Erbij krieltjes uit de oven en crudité met een vinaigrette.
Bouillabaisse, rijkelijk gevulde Franse vissoep
Traditionele Provencaalse vissoep met croutons en rouille (saffraanmayonaise).
Mediterrane bonenschotel uit de oven met mozzarella en pittige worstjes
Schotel met verschillende soorten bonen en pittige worstjes in een saus van tomaten en mozzarella, gekruid met Mediterrane kruiden als tijm, oregano en rozemarijn.
Gegrilde kippenbout met rijkgevulde rodewijnsaus, sperziebonen en croutons
Variatie op de Franse klassieker coq au vin. Kippenbout gebraden in de oven met rodewijnsaus gevuld met spekjes, champignons en wortel. Erbij zelfgemaakte croutons en sperzieboontjes.
Gehakt-banketstaaf met aardappelsalade
Mediterraan gekruid gehakt in zelfgemaakt bladerdeeg uit de oven. Erbij een frisse salade van krielaardappelen met kerstomaatjes, ansjovis en kappertjes.
Gevulde paprika’s met gehakt, geroosterde bloemkool, groenten en saffraanrijst
Halve rode paprika gevuld met Midden-Oostgers gekruid gehakt. Erbij geroosterde bloemkool en saffraanrijst met pistachenoten, rozijnen, dille, dragon en kervel.
Gevulde paprika’s met gehakt en bulgur
Halve rode paprika gevuld met midden-oosters gekruid gehakt. Erbij een salade van bulgur met lenteui, Turkse pepers, koriander en munt.
Hollandse hachee met geroosterde spruitjes en krieltjes
Traditioneel Hollands stoofgerecht. Op smaak gebracht met kruidnagelen, azijn, appelstroop en ontbijtkoek. Erbij krieltjes uit de oven en geroosterde spruitjes met spekjes en rozemarijn.
Hollandse hachee met puree en rode kool
Hachee op traditionele wijze met zelfgemaakte rode kool en aardappelpuree.
Linguine alla carbonara met salsiccia en gegrilde groene asperges
Versie 2.0 van deze klassieke pasta. Naast uitgebakken spekjes en geklopte eidooier met gegrilde asperges en gerulde salsiccia.
Linguine met gamba’s, groene asperges, venkel en gremolata
Frisse voorjaarspasta met grote garnalen, dun geschaafde en kort geblancheerde groene asperges en venkel met een topkwaliteit olijfolie, gremolata, een mengsel van peterselie, citroenrasp en knoflook.
Pasta met een saus van bospaddenstoelen en worstjes
Pasta met verschillende soorten paddenstoelen, zoals oesterzwammen, shiitakes, king oysters, eekhoorntjesbrood en kastanjechampignons, in een romige en licht pittige saus met worstvlees en peterselie.
Siciliaanse pasta alla Norma met gegrilde aubergine
Traditionele pasta, vernoemd naar de beroemde opera van de op Sicilië geboren componist Bellini. Met ovengegrilde aubergines in een tomatensaus met verse oregano, basilicum en pecorino.
Penne met gegrilde courgette en saus van gehakt, salie en citroen
Pasta met gehakt in een frisse tomatensaus, op smaak gebracht met nootmuskaat, verse salie en citroen. Erbij gegrilde courgette.
Soort van spaghetti Bolognese met kip
Variatie op de good old spaghetti Bolo met kipgehakt, gefrituurde verse oregano en gegrilde bospeen.
Spaghetti met meatballs in tomato sauce en gegrilde paprika
Wereldberoemd Italiaans gerecht uit New York. Wordt laatdunkend over gesproken door culi’s, maar mits op de juiste manier klaargemaakt, een onovertroffen pasta. De gehaktballetjes zijn vanzelfsprekend zelfgedraaid.
Stamppot andijvie en zoete aardappel met een gehaktbal
Variant op vertrouwde andijviestamppot, maar dit keer met zoete aardappel, feta en uitgebakken chorizo. Erbij een Hollandse gehaktbal.
Gebraden kip met dragon en citroen, pasta en groenten
Gebraden kippenbout uit de oven met pasta, venkel en een saus van dragon en citroen.
Traditionele spaghetti Bolognese met gegrilde groenten
Bekendste pasta ter wereld en trots van Bologna. De basis van de saus is de zogenaamde sofritto, het gefruite mengsel van ui, knoflook, bleekselderij en wortel. Daarna de tomaten en het gehakt erbij en langzaam laten garen.